Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN Play nu ook beschikbaar op laptop en desktop computer

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 11:26 CategorieStreamingdiensten

KPN laat deze week weten dat de Play-streamingdienst vanaf nu ook via een webplayer (de browser) gebruikt kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om live tv-zenders niet alleen op je tablet of smartphone maar ook op je laptop en desktop computer te bekijken. Momenteel vindt de webplayer zich nog in de bètafase.

Sinds de lancering van KPN Play kunnen gebruikers van iOS- en Android-apparaten live tv-zenders bekijken en ondemand-opties gebruiken middels de KPN Play-app. Sinds deze week komt de mogelijkheid om live tv-zenders via een webplayer te bekijken erbij. Dit is echter alleen mogelijk in de Chrome-browser. 14 van de 26 zenders kunnen in hd bekeken worden en KPN belooft dat de webplayer snel uitgebreid wordt met ondemand-opties en daarnaast ook snel naar andere browser komt. Ook laat KPN weten dat er vanaf nu ondersteuning is voor AirPlay bij de Apple TV 2 of een nieuwere versie.

KPN Play moet, volgens het bedrijf zelf, de ultieme on-demand-dienst zijn waarmee je naar live tv-uitzendingen, films, documentaires en series kunt kijken. Om van de dienst gebruik te maken is alleen een internetverbinding nodig, via 3G/4G of WiFi. Interessant is dat niet-KPN-abonnees ook van de dienst gebruik kunnen maken; het is voor alle Nederlanders. Dit is ook een belangrijk onderdeel van de ‘vrijheid’ en ‘controle’ die KPN noemt. Iedereen bepaalt zelf wat en wanneer hij/zij wat kijkt.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.