Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JVC toont teaser voor nieuwe 4K laserprojector

Geschreven door
Geplaatst op11 augustus 2016, 10:07 CategorieProjectors

Over ruim twee weken gaat IFA 2016 van start in Berlijn en ook JVC is van de partij. De fabrikant staat inmiddels bekend om zijn high-end projectoren en binnenkort kunnen we weer een nieuw model verwachten. JVC heeft een teaser online gezet waarin we de nieuwste 4K lasterprojector van het bedrijf zien.

Het is vooralsnog alleen een video maar deze mysterieuze projector moet het nieuwe topmodel voor thuisbioscopen worden. De beamer heeft de naam D-ILA BLUEscent meegekregen en wordt tijdens IFA 2016 officieel aan het publiek getoond. Het apparaat biedt vanzelfsprekend ondersteuning voor 4K Ultra HD-content en komt daarnaast met HDR (high dynamic range)-weergave.

Veel meer weten we momenteel niet over de JVC D-ILA BLUEscent maar we kunnen uitgaan van een prijskaartje dat dichterbij de tienduizend dan duizend euro ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.