Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #61

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andereStar Trek: The Original Serie uit 1969.

Star Trek: The Original Serie (drie seizoenen)

Star Trek is weer helemaal populair dankzij de lancering van drie succesvolle bioscoopfilms en de link naar de oudere generatie. Zowel nieuwe als oude fans kunnen daardoor hun lol niet op, zeker omdat er binnenkort ook een nieuwe serie van de franchise wordt uitgezonden via Netflix. Maar om toch nog eens te zien waar het nu allemaal begon, kun je nu ook de eerste drie seizoenen van Star Trek: The Original Serie bekijken, waarin kapitein Kirk met zijn bemanning door de ruimte reist om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.

Chimpanzee

Deze natuurfilm van Disney vertelt het verhaal van een ‘weesaap’, met de naam Oscar die een thuis probeert te vinden. In de documentaire zien we kleine Oscar springen, spelen, klauteren en klimmen, terwijl hij communiceert met de apen om zich heen. Het kleine aapje is drie jaar oud, heel nieuwsgierig en lekker speels. De film, van Disneynature, laat de reis zien die het jonge beestje maakt om zijn thuis te vinden. Ook maken we kennis met de grote aap die Oscar uiteindelijk zal opvoeden, alsof die zijn eigen kind zou zijn.

Police Academy

Er is niets mis met een lekkere flauwe komedie op z’n tijd en de jaren tachtig staat daar bol van. De eerste Police Academy is daar ook meteen een geweldig voorbeeld van, aangezien we in de jaren daarna enkele vervolgen hebben mogen aanschouwen. In de film maken we kennis met een hoop verschillende personages, die allemaal hun eigen kwaliteiten meenemen naar de politieacademie. En omdat niemand eigenlijk geschikt is voor de rol als politieagent, levert dat ontzettend veel leuke beelden op. Check ook vooral de trailer!

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.