Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #60

Geschreven door
Geplaatst op19 augustus 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere The Avengers, van Marvel en Disney.

The Avengers

Na Iron Man, Thor, Captain America en The Hulk was het tijd voor een grote film van Marvel. Hawkeye en Black Widow mengen zich in de strijd tegen de Noorse god Loki, die ook nog eens de broer van Thor is. Samen met het team van S.H.I.E.L.D. gaan ze de strijd aan met een buitenaardse invasie. Deze film gaf destijds officieel het startsein voor het Marvel Cinematic Universe en daardoor konden we hierna genieten van extra Marvel-films, zoals Captain America: Civil War, Ant-Man en de aankomende films over Dr. Strange en Black Panther.

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens

Hele generaties zijn ermee opgegroeid: Star Wars. In de jaren tachtig konden ze al genieten van Luke Skywalker en kornuiten, terwijl jongeren van ongeveer zestien jaar geleden het met films moesten doen die echt ondermaats waren. De jeugd van nu heeft maar gemakkelijk, met veel betere storytelling en cgi-effecten. In deze Star Wars-film wint de Dark Side aan terrein, maar staat de Force ook sterk met nieuwe held Rey. Haar droid bevat de sleutel om de legendarische Jedi Luke Skywalker te kunnen vinden.

Scream (twee seizoenen)

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Scream op de televisiezender MTV, die de serie ook zelf heeft geproduceerd. Dat seizoen verscheen al vrij snel op Netflix en hetzelfde is nu over het tweede seizoen te zeggen. Nu het tweede seizoen officieel is afgelopen kunnen we hem in één keer bingewatch op Netflix. De serie is gebaseerd op de succesvolle horrorfilms van een aantal jaar geleden. In deze serie van de horrorfranchise leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo’s uit het verleden.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.