Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Download nu de Apple TV Remote voor iPhone

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 9:36 CategorieMediaspelers

Apple heeft een nieuwe app voor de iPhone uitgebracht waarmee je de Apple TV onder je televisie kunt aansturen: de Apple TV Remote. Hoewel de applicatie werkt met meerdere Apple TVs, komt de software echt goed tot zijn recht op een vierde generatie mediaspeler.

Dit is de Apple TV Remote voor iPhone

Apple heeft de Apple TV Remote uitgebracht voor de iPhone. Dit is een volledig uitgewerkt applicatie die in principe de fysieke afstandsbediening van de mediaspeler zou kunnen vervangen, ook al kan een tv bedienen met je smartphone soms een beetje onhandig zijn. De app werkt met zowel de twee, derde als vierde generatie Apple TV en laat je dus de mediaspeler bedienen via het touchscreen. Je kunt met het toetsenbord inloggen op verschillende apps en zoekopdrachten uitvoeren en met de standaard mediaknoppen media bedienen.

Daarnaast kun je ook aan Siri vragen of ze iets voor je wil zoeken om te kijken. Siri is momenteel nog niet in het Nederlands beschikbaar voor de Apple TV, maar daar moet later dit jaar verandering in komen. Helaas kun je niet de reguliere Siri (voor de iPhone) gebruiken op de mediaspeler; je dient Siri echt binnen de Apple TV Remote op te starten door op de microfoon te drukken. Let wel even op, want je hebt tenminste iOS 9.3.2 nodig voor je iPhone en tvOS 9.2.1 om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos draait. Download de app hieronder.

  • Apple TV Remote
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.