Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon gaat home entertainment voorgoed veranderen op 30 augustus

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2016, 12:07 CategorieReceivers

Denon kennen we al jaren van de zeer goede av-receivers, en sinds een aantal jaren heeft het bedrijf goud in handen met de Heos-producten voor multiroom audio. Maar, we kunnen meer van Denon verwachten. Het bedrijf geeft aan op 30 augustus een aankondiging te doen die de wereld van home entertainment zal veranderen.

Denon aankondigingen op 30 augustus

Denon heeft uitnodigingen voor een persevenement op 30 augustus verstuurd. De fabrikant komt met twee nieuwe producten maar wat we precies kunnen verwachten is niet duidelijk. Het enige wat duidelijk wordt is dat “Home entertainment will NEVER be the same again” en dat de producten met ‘networking’ te maken hebben.

Imagine the most powerful entertainment, now everywhere. From one place, from multiple sources, without any strings attached.

De kans is groot dat Denon nieuwe producten aan het Heos-assortiment toevoegt of dat de av-receivers van het bedrijf uitgerust worden met ondersteuning voor Heos. Kijkend naar de datum van 30 augustus is de kans groot dat de fabrikant de producten tijdens IFA 2016 officieel onthult. Opvallend genoeg is 30 augustus ook de dag dat Sonos met een grote aankondiging komt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.