Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #59

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de film Fifty Shades of Grey.

Fifty Shades of Grey

Of je nu man of vrouw bent, de boeken hebt gelezen of niet – je kent Fifty Shades of Grey. Er is een hoop te doen geweest omtrent deze film, die huisvrouwen wereldwijd van bioscoopstoelen heeft laten glijden. Fifty Shades of Grey is nu ook op Netflix te zien. Het succesvolle boek van schrijfster E.L. James over een rijke man en een naïeve studente die een intense en erotische relatie krijgen werd in 2015 verfilmd. In de bioscoop was de film een groot succes te noemen en nu kun je hem op elk moment ook thuis terugkijken…


The Incredibles

The Incredibles is een film over superhelden toen het superheldengenre van vandaag de dag nog helemaal niet zo populair was. Desondanks was het een enorm populaire film, omdat de personages – een familie vol superhelden – behoorlijk goed zijn neergezet. Als een reeks rechtszaken een superheld dwingt om onder te duiken in een voorstad vraagt een mysterieus persoon de misdaadbestrijder om hulp. Maar een film is vaak niet zonder conflict, dus je kunt het ongetwijfeld aan raden wat er vervolgens gebeurt: het blijkt een val te zijn.


David Cross: Making America Great Again

Netflix zet naast documentaires, films en series ook flink in op stand-up comedians. Eerder kwamen we Jim Jeffries bijvoorbeeld al tegen op de videostreamingdienst, die voor de dienst al twee shows heeft gemaakt. David Cross – een komiek die je ongetwijfeld kent van zijn eerdere werk – heeft nu wederom een kans gekregen van Netflix om zich van zijn beste kant te laten zien. Cross neemt Donald Trump, religieuze taboes en Amerikaanse arrogantie op de hak in een provocerende comedyavond in het Paramount Theatre in Austin, Texas.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.