Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #58

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende thriller Blackhat.

Blackhat

Nick Hathaway (gespeeld door Chris Hemsworth) heeft nogal wat op z’n kerfstok, maar weet toch onder een gevangenisstraf van vijftien jaar uit te komen. Een gedeelte van een computercode die hij in zijn jeugd geschreven heeft, komt namelijk voor in malware waarmee een terroristische aanval getriggerd werd in een nucleaire energiecentrale in China. Hij moet de overheid dus helpen het probleem op te lossen en komt in dat avontuur een oude vriend tegen, terwijl ze midden in de strijd tussen de Verenigde Staten en China zitten.

The Theory of Everything

The Theory of Everything is een film over één van de meest briljante wetenschappers van onze tijd, Stephen Hawking, en Jane Wilde, de kunststudent waar Hawking op verliefd werd in de jaren zestig van de vorige eeuw. Van Hawking werd op 21-jarige leeftijd nog maar weinig verwacht toen hij met een dodelijke ziekte gediagnosticeerd werd en nog maar twee jaar te leven zou hebben. Maar de beste man gaf niet op en werd uiteindelijk de opvolger van Einstein genoemd én werd vader van drie mooie kinderen.

Sons of Anarchy (seizoen 7)

Heb je trek in een ruige serie? Netflix heeft in de afgelopen week het zevende en tevens laatste seizoen toegevoegd van deze harde serie over de fictieve motorclub Sons of Anarchy MC, die losjes gebaseerd is op de Hells Angels. In de serie staan de clubleden centraal en zien we hoe de verschillende leden omgaan met situaties uit zowel het privéleven als het leven dat de motorclub met zich meebrengt en hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt. De onderstaande trailer is er een voor seizoen zeven; pas op voor spoilers.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    06 augustus, 2016 om 15:20

    Heb het geprobeerd 1 maand vond het niks .
    Bij mijn abo ziggo allin heb ik film 1 met 5 kanalen goed alles hd en dolby digital beter dan het netflix.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.