Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

DALI komt tijdens IFA 2016 met draagbare luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 11:45 CategorieLuidsprekers

Steeds meer high-end audiofabrikanten zien dat er momenteel veel kansen liggen op het gebied van draagbare speakers en alles-in-één-systemen. De assortimenten worden dan ook steeds breder, om voor elke doelgroep iets interessants aan te kunnen bieden. Ook DALI gaat zijn line-up uitbreiden, met voor het eerst een draagbare luidspreker.

Wat we precies kunnen verwachten van de draagbare speaker van DALI is nog onduidelijk. De fabrikant heeft alleen wat teasers online gezet en laat weten dat we in september, tijdens IFA 2016 een officiële lancering kunnen verwachten. De naam is onbekend, de specificaties zijn onbekend en ook over de prijs weten we nog niks.

DALI-ifa-1

Wat we wel weten is dat de speaker over bluetooth beschikt om muziek te streamen, komt met een 3.5mm-poort om een mediaspeler aan te sluiten en beschikt over een usb-poort om de speaker op te laden. Ook maken de foto’s duidelijk dat de speaker in meerdere kleurvarianten gelanceerd zal worden. Voor de rest is het afwachten tot de officiële presentatie in september.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    06 augustus, 2016 om 15:23

    Blijft tobben wat kwaliteit betreft met alles wat draadloos is.
    Ik heb alles aan kabels mooier kan het niet en echt links rechts en gescheiden surround met atmos. Zal draadloos nooit bereiken. Ook niet met een soundbar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.