Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo komt met app Italiaanse zenders: TV Italiano

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2016, 11:13 CategorieDigitale tv

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox-app als bètaversie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn.

Ziggo komt met app Italiaanse zenders: TV Italiano

De Italiaanse zenders Rai Uno, Rai Due, Rai Tre, Rai Storia, Rai News 24 en Mediaset Italia worden binnenkort via de Horizon Mediabox-app als bètaversie aangeboden. Naar verwachting zal TV Italiano in september te zien zijn. Ziggo heeft hiervoor een contract getekend met RAI en Mediaset om de zes Italiaanse zenders aan te bieden. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf TV Française met acht Franse zenders. In de toekomst wil de populaire en grote televisieaanbieder via Horizon TV meer apps met – buitenlandse – zenders aanbieden.

Vanaf september zijn de Italiaanse tv-zenders via een app op tv te bekijken. De app staat gewoon klaar voor gebruik. Het enige wat de klant nodig heeft, is de Horizon Mediabox. Vervolgens bedient men de app met de afstandsbediening. Het is een app voor de televisie: dus kijken via de smartphone of tablet kan helaas niet. De Italiaanse zenders zijn te zien met een app via Horizon TV. Via het menu van de Horizon Mediabox heeft de klant toegang tot meer dan tachtig apps voor op tv zoals Youtube, Sport Experience en Nu.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.