Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha YSP-2700: soundbar met 7.1-kanaals surround-sound

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 15:04 CategorieLuidsprekers

Yamaha heeft deze week een nieuwe soundbar met MusicCast aangekondigd. De Japanse fabrikant komt met de YSP-2700, een 7.1-kanaals soundbar met ondersteuning voor 4K Ultra HD en diverse mogelijkheden om je muziek te streamen.

Yamaha YSP-2700

De Yamaha YSP-2700 komt met een draadloze subwoofer en moet volgens de fabrikant een echte 7.1-kanaals home cinema-ervaring bieden. De soundbar is gebaseerd op de Yamaha Digital Sound Projector-technologie waarbij 16 individuele drivers, elk aangestuurd door een 2 Watt-versterker, discrete ‘sound beams’ de ruimte insturen. Deze sound beams moeten middels weerkaatsing op de muren voor een surround-effect zorgen.

Ook MusicCast is aanwezig waardoor je eenvoudig audio naar andere MusicCast-compatibele producten kunt streamen en audio vanaf een mobiel apparaat of een streamingdienst via de soundbar weer kunt geven. Onder meer Spotify, Pandora en Rhapsody worden ondersteund. De YSP-2700 kan via WiFi, AirPlay en Spotify Connect met verschillende apparaten verbonden worden, en daarnaast is Bluetooth aanwezig voor het streamen van audio.

Yamaha-YSP-2700-1

De YSP-2700 komt met drie hdmi-inputs en één hdmi-output. Voor optimale 4K Ultra HD-ondersteuning beschikt de soundbar over HDCP 2.2 kopieerbeveiliging. Onder meer Dolby Digital 5.1, Dolby TrueHD en DTS-Master Audio worden ondersteund. Yamaha’s IntelliBeam systeem moet zorgen voor een optimale kalibratie van de speaker.

De Yamaha YSP-2700 moet in september op de markt verschijnen. De speaker krijgt in de VS een adviesprijs van 1.200 dollar mee.


€ 775,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 775,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 999,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.