Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha YSP-2700: soundbar met 7.1-kanaals surround-sound

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 15:04 CategorieLuidsprekers

Yamaha heeft deze week een nieuwe soundbar met MusicCast aangekondigd. De Japanse fabrikant komt met de YSP-2700, een 7.1-kanaals soundbar met ondersteuning voor 4K Ultra HD en diverse mogelijkheden om je muziek te streamen.

Yamaha YSP-2700

De Yamaha YSP-2700 komt met een draadloze subwoofer en moet volgens de fabrikant een echte 7.1-kanaals home cinema-ervaring bieden. De soundbar is gebaseerd op de Yamaha Digital Sound Projector-technologie waarbij 16 individuele drivers, elk aangestuurd door een 2 Watt-versterker, discrete ‘sound beams’ de ruimte insturen. Deze sound beams moeten middels weerkaatsing op de muren voor een surround-effect zorgen.

Ook MusicCast is aanwezig waardoor je eenvoudig audio naar andere MusicCast-compatibele producten kunt streamen en audio vanaf een mobiel apparaat of een streamingdienst via de soundbar weer kunt geven. Onder meer Spotify, Pandora en Rhapsody worden ondersteund. De YSP-2700 kan via WiFi, AirPlay en Spotify Connect met verschillende apparaten verbonden worden, en daarnaast is Bluetooth aanwezig voor het streamen van audio.

Bekijk ook  Teufel introduceert slanke Cinebar Duett soundbar

Yamaha-YSP-2700-1

De YSP-2700 komt met drie hdmi-inputs en één hdmi-output. Voor optimale 4K Ultra HD-ondersteuning beschikt de soundbar over HDCP 2.2 kopieerbeveiliging. Onder meer Dolby Digital 5.1, Dolby TrueHD en DTS-Master Audio worden ondersteund. Yamaha’s IntelliBeam systeem moet zorgen voor een optimale kalibratie van de speaker.

De Yamaha YSP-2700 moet in september op de markt verschijnen. De speaker krijgt in de VS een adviesprijs van 1.200 dollar mee.


€ 899,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 999,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.