Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One ontvangt zijn eerste UWP-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2016, 9:37 CategorieGaming

De Xbox One heeft zijn eerste Universal Windows Platform-applicatie gekregen. De eerste app die met de eer mag strijken, is de Blu-ray-spelerapplicatie. De nieuwe app is momenteel alleen beschikbaar voor de mensen binnen het preview-programma.

Eerste UWP-app voor Xbox One

De leden van het Xbox One preview-programma kunnen vanaf nu een update voor de Blu-ray-spelerapplicatie verwachten (al heeft Microsoft aangegeven dat niet iedereen de update zal ontvangen), aangezien dit de eerste applicatie wordt voor Xbox die onderdeel is van het Universal Windows Platform. Dat is een universeel platform waar apps voor kunnen worden gemaakt, die kunnen draaien op alle Windows-systemen, zoals smartphones, tablets, de Xbox-consoles, computers en meer (waar Windows 10 ook op past).

De Xbox One preview-leden dienen in elk geval de Anniversary Update te hebben geïnstalleerd. Zit je in het preview-programma en heb je de nieuwste updates nog niet, dan krijg je de app voor nu in elk geval niet. Voordat je heel erg enthousiast raakt over het idee: weet dat er qua uiterlijk niets veranderd is. De app werkt nog precies hetzelfde zoals je bent gewend en ziet er ook nog hetzelfde uit – de veranderingen zijn dan ook voornamelijk onder de motorkap gedaan. Het wachten is nu op meer UWP-apps voor de One.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.