Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Volgend seizoen Game of Thrones krijgt zeven afleveringen

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 20:21 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft officieel bekendgemaakt dat het zevende seizoen van Game of Thrones volgende zomer terugkeert – met drie afleveringen minder. We krijgen niet alleen maar zeven afleveringen, ook zal de populaire serie wat later van start gaan dan normaal het geval is.

Game of Thrones seizoen zeven met zeven afleveringen

Het volgende seizoen van Game of Thrones zal later van start gaan dan normaal het geval is. Ook krijgt het seizoen minder afleveringen dan gebruikelijk. Dat meldt betaalzender HBO, die ook meteen laat weten dat het om zeven en niet om tien afleveringen gaat.

Now that winter has arrived on Game of Thrones, executive producers David Benioff and D.B. Weiss felt that the storylines of the next season would be better served by starting production a little later than usual, when the weather is changing. Instead of the show’s traditional spring debut, we’re moving the debut to summer to accommodate the shooting schedule.

De gebeurtenissen en het weer (in het echte leven) hebben dus niet alleen invloed op het film- en productieschema van de serie, ook op de lengte daarvan. Eerder maakten de showmakers al bekend dat het filmen later dan normaal zou beginnen, omdat het zonnige weer momenteel niet echt toereikend is voor de gebeurtenissen uit het zesde seizoen, die invloed hebben op het verhaal van het zevende seizoen. Wellicht heeft seizoen acht dan nog maar ruimte voor acht afleveringen, als we dezelfde showmakers mogen geloven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.