Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

tvOS 9.2.2 nu te downloaden voor de Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 20:07 CategorieMediaspelers

Apple heeft op maandagavond Nederlandse tijd een update vrijgegeven voor Apple TV. Het gaat hier om het tvOS, met als versienummer 9.2.2. De software wordt al sinds mei getest met ontwikkelaars en is nu dus voor iedereen beschikbaar.

Download tvOS 9.2.2 voor Apple TV

Het is vanaf nu mogelijk de nieuwste versie van het tvOS binnen te halen voor de vierde generatie Apple TV. Dat is de populaire mediaspeler van Apple. Helaas is het zo dat deze update geen nieuwe features met zich meebrengt en zich voornamelijk concentreert op bugfixes en prestatieverbeteringen. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk, want dat betekent dat de compacte speler soepeler zal draaien. Met tvOS 10 zal Apple nieuwe functies introduceren, zoals een dark mode, support voor HomeKit en nog veel meer.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de Apple TV zelf het werk laten doen, omdat tvOS 9.2.2 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.