Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TV-dienst KNIPPR voegt Apple TV en Google Chromecast toe

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 13:32 CategorieDigitale tv

T-Mobile heeft vorige maand een nieuwe tv-dienst gelanceerd waarbij het niet meer nodig is een ontvanger, decoder of settopbox aan te sluiten. Alles dat je nodig hebt is een internetverbinding en vervolgens kun je zelf je zenderpakket samenstellen. Vandaag kondigt KNIPPR aan ondersteuning voor Apple TV en Google Chromecast toe te voegen.

Met KNIPPR kunnen consumenten zelf extra zenders kiezen bovenop het basis zenderaanbod en tv kijken waar, wanneer en hoe ze dat willen. Vanaf vandaag kan dat met de KNIPPR-app voor Apple TV 4 en binnenkort volgt ook de integratie met eerdere generaties van Apple TV op basis van AirPlay. Naast Apple TV kunnen KNIPPR-klanten ook gebruikmaken van Google Chromecast om tv te kijken. Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Alle tv-zenders die een klant in zijn persoonlijke zenderaanbod heeft, zijn direct te bekijken op televisies die voorzien zijn van een Google Chromecast.

Met KNIPPR open je via één druk op de knop een tv-gids met informatie over zenders, programma’s en films. Naast het kijken van live uitzendingen biedt KNIPPR de mogelijkheid programma’s voor alle tv-zenders tot zeven dagen terug te bekijken. De app voor Apple TV 4 bevat bovendien een zoekfunctie waardoor alle programma’s eenvoudig te vinden zijn. Ook Pauzeren en Begin Gemist zijn standaard beschikbaar voor iedere tv-zender.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.