Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic SC-ALL05, SC-ALL7CD, SC-ALL9 en SC-ALL6 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 18:11 CategorieLuidsprekers

Begin dit jaar heeft Panasonic diverse nieuwe draadloze speakers in de ALL-serie aangekondigd. Deze speakers kunnen met elkaar communiceren en zo een multiroom-netwerk vormen. De Panasonic SC-ALL05, SC-ALL7CD, SC-ALL9 en SC-ALL6 liggen inmiddels allemaal in de Nederlandse winkels.

Panasonic ALL-serie draadloze speakers te koop

Alle nieuwe luidsprekers zijn voorzien van WiFi en Bluetooth en zijn in meerdere kamers te beluisteren en aan elkaar te koppelen, om zo een multiroom-systeem op te zetten. Met de Panasonic Music Streaming App kan muziek worden gestreamd vanaf verschillende muziekplatformen, zoals Spotify, Napster en Qualcomm AllPlay Radio powered by Tuneln. Bovendien is het met de Bluetooth re-streamingfunctie mogelijk om een muziekbron die op een van de aangesloten apparaten wordt afgespeeld, ook met één druk op de knop te streamen naar een van de andere aangesloten ALL Serie-modellen. De SC-ALL7CD beschikt daarnaast nog over usb-, cd- en radiofunctionaliteit.

panasonic-sc-all7cd

Onderstaand vind je een overzicht van de laagste prijzen van dit moment. Een compleet overzicht van de features en specificaties van de nieuwe speakers vind je in het artikel over de introductie.

Voor een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2016 naar Nederland brengt, waaronder tv’s, kun je terecht in het 2016 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.