Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ook Metz komt met ‘eigen’ oled tv

Geschreven door
Geplaatst op14 juli 2016, 22:36 CategorieOled tv's

Nadat vorig jaar diverse Chinese fabrikanten het licht zagen en oled-panelen bij LG inkochten om ‘eigen’ oled tv’s op de markt te brengen is het dit jaar aan de Europese fabrikanten. Na Loewe heeft nu ook het in Nederland wat onbekendere Metz twee modellen aangekondigd; een 55-inch en een 65-inch oled tv.

Metz laat deze week weten in september, tijdens IFA 2016, zijn eerste oled tv’s te tonen. De panelen komen echter nog altijd bij LG vandaan en vandaar dat het om een 55-inch en een 65-inch model gaat. De tv’s zijn echter door Metz zelf ontworpen en ook de technieken achter het paneel komen van het bedrijf zelf.

Qua specificaties zijn de oled tv’s die we voorbij zien komen grotendeels gelijk, wederom omdat de panelen allemaal van LG zijn. Zo komen ook deze twee modellen met ondersteuning voor de 4K Ultra HD-resolutie, kunnen ze HDR-materiaal weergeven, kun je middels een ingebouwde 1TB disc materiaal opnemen en is de passieve 3D-technologie aanwezig. Zelfs de prijzen komen overeen met die van andere oled tv’s; 4.999 euro voor het 55-inch model en 6.999 euro voor het 65-inch model.

Tijdens IFA 2016 krijgen we de oled tv’s in volle glorie te zien. Niet veel later moeten ze in de winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.