Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix verkrijgt rechten voor de nieuwe en oude Star Trek-series

Geschreven door
Geplaatst op19 juli 2016, 10:16 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat de dienst de rechten in handen heeft voor het uitzenden van zowel de nieuwe als de oude Star Trek-series. Dat betekent dat je niet alleen de meer dan zevenhonderd episodes kunt bekijken, ook de nieuwe serie zal worden uitgezonden.

Star Trek komt naar Netflix

Binnenkort zal er een nieuwe serie van Star Trek gelanceerd worden in Amerika bij de zender CBS (All Access). De rest van de wereld kan die serie echter bij Netflix kijken. 24 uur nadat de aflevering op de Amerikaanse zender te zien was, verschijnt die episode namelijk op de videostreamingdienst. Daarnaast maakt de dienst bekend dat je ook alle andere Star Trek-series mag verwachten voor het einde van 2016. In totaal gaat het om 727 afleveringen van series als The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en Enterprise.

Nu deze deal gemaakt is, is het nog de vraag of andere series, die via het kanaal CBS All Access worden uitgezonden, ook naar Netflix komen. Er wordt ook gewerkt aan een spin-off-serie van The Good Wife, die eveneens op CBS All Access wordt uitgezonden. Helaas is hier niets over bekendgemaakt. Mocht Star Trek populair genoeg zijn, dan kan het zomaar zijn dat de streamingdienst en CBS nieuwe deals gaan sluiten. De eerste aflevering van de nieuwe Star Trek-serie zal in januari volgend jaar van start gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.