Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix laat je nu een afspeellijst maken (voor je vrienden)

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 10:13 CategorieStreamingdiensten

Het is nu mogelijk je eigen afspeellijst te maken binnen Netflix, genaamd Flixtape. Het idee is gebaseerd op de oude mixtape: een lijst met content (muziek) voor iemand anders. Deze Flixtape kun je ook delen met je vrienden, of voor jezelf houden natuurlijk.

Bouw je eigen Flixtape met Netflix

Normaliter zal Netflix zelf proberen je aan een nieuwe serie of film te krijgen, door gebruik te maken van algoritmes. Maar voor nu kun je die ook eens omzeilen, door gebruik te maken van custum made afspeellijsten, genaamd Flixtapes. Hoewel het gewoon zelfgemaakte afspeellijsten zijn, presenteert de videostreamingdienst de features als de mixtape van de 21ste eeuw, aangezien je de lijst ook kunt delen met je vrienden via sociale media. Of je houdt de lijst lekker voor jezelf en check de series die je wil zien, maar dan een stuk sneller.

Je kunt nu zelf Flixtapes maken door naar deze website te gaan. De feature is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Daar kun je een afspeellijst van Netflix krijgen en er eentje maken met suggestief van de dienst, die je daarna ook weer uit de lijst kunt halen zodat je je eigen nullijn hebt. Zo’n afspeellijst maken en delen met je vrienden kan nog wel eens uitkomst bieden, voor wanneer iemand even wat afleiding nodig heeft en niet weet wat de streamingdienst te bieden heeft. Of je checkt elke vrijdagmiddag onze suggesties op deze site.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.