Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix geeft info vrij over Daredevil, Defenders en Narcos

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 8:58 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft meer informatie vrijgegeven over drie series op de videostreamingdienst, namelijk Daredevil, the Defenders en Narcos. Het gaat hier respectievelijk om seizoen drie, seizoen één en seizoen twee van de genoemde series.

Check de nieuwe teasers voor deze series op Netflix

Marvel heeft tijdens de Comic-Con, een beurs in Amerika die in het teken staat van comics en superhelden, meer informatie bekendgemaakt over Daredevil (seizoen drie) en the Defenders (seizoen één). De laatstgenoemde is een serie waarin vier superhelden samenkomen om een groter kwaad te verslaan (zie het als Avengers, maar dan in serievorm met andere helden). Check ook de onderstaande teaser. Daarnaast weten we nu zeker dat Daredevil een derde seizoen krijgt, aangezien die ook officieel is aangekondigd tijdens de beurs.

Helaas weten we nog niets over dat derde seizoen. Wel weten we dat er nieuwe castleden worden toegevoegd, aangezien bijvoorbeeld Frank Castle (The Punisher) een eigen serie krijgt en dus voorlopig geen grote rol speelt in Daredevil. Ook is het nog niet duidelijk wanneer we het seizoen mogen verwachten. Als laatste hebben we nog de trailer voor het tweede seizoen van Narcos, die ons het idee geeft dat er dieper wordt ingegaan op de strijd tegen drugs van de Verenigde Staten. Die kun je ook hieronder bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.