Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek Invisible Control 6 XTRA | SMART : bedien apparaten met een app

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 13:52 CategorieAccessoires

Marmitek heeft de afgelopen jaren al tientallen oplossingen voor het eenvoudiger bedienen van je home cinema-apparatuur uitgebracht, maar het kan nog eenvoudiger en slimmer. Met de Marmitek Invisible Control 6 XTRA | SMART kun je al je in kasten verborgen apparaten bedienen met een app voor je smartphone of tablet.

Een korte simpele naam verzinnen is geen speerpunt geweest voor Marmitek maar de Invisible Control 6 XTRA | SMART moet het gebruik van je home cinema-apparatuur wel degelijk vereenvoudigen. Deze infraroodverlenger komt met een gratis te downloaden app voor Android en iOS, waarmee al je apparaten, welke verborgen zijn achter deurtjes en in kasten, bediend kunnen worden.

De infraroodverlenger bevat alle veelgebruikte functies op je huidige afstandsbediening(en) zoals volumeregeling of zender- of kanaalwisseling, en andere functies zijn snel in te leren. Daarbij is de accessoire geschikt voor decoders van alle tv aanbieders en vrijwel compleet uit het zicht te plaatsen, met uitzondering van de mini ontvanger/blaster. De app is geschikt voor alle smartphones en tablets voorzien van Bluetooth technologie.

De Marmitek Invisible Control 6 XTRA | SMART is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 99,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.