Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hype Pokémon GO ook zichtbaar op Spotify

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 10:17 CategorieStreamingdiensten

Spelers van de game Pokemon GO zijn ook fan van de muziek van de franchise, aangezien de nummers op Spotify momenteel ontzettend populair zijn. Gotta Catch ‘Em All is wereldwijd deze week namelijk 362% vaker gestreamd dan normaal.

Pokemon GO: Gotta Catch ‘Em All op Spotify

Pokemon Go is momenteel dé hype op het gebied van mobile gaming. Dit is ook zichtbaar op Spotify: het Pokémon-themanummer ‘Gotta Catch ‘Em All’ is wereldwijd deze week namelijk 362% vaker gestreamd dan normaal. Daarnaast zijn alle Pokémon-nummers die beschikbaar zijn op Spotify tot drie keer meer beluisterd. Dat het spel ongekend veel fans heeft is ook overduidelijk, zo zijn er meer dan 197 duizend Pokémon-playlists aangemaakt door Spotify-gebruikers en 53 duizend playlists met de naam Pikachu (die bekende gele muis).

De populairste Pokémon-nummers op Spotify zijn:

  1. Pokemon Theme
  2. Pokerap
  3. Pokemon Johto
  4. Go Pokemon Go
  5. I Want To Be A Hero

In Pokémon Go is het de bedoeling om de Pokémon in het echte leven op te zoeken en te vangen, door je eigen buurt en elke andere locatie waar je komt, af te struinen naar die beestjes die je misschien nog wel kent van je Game Boy-avonturen. De game is officieel nog niet uit in Nederland, maar kan al wel gespeeld worden, op zowel Android als iOS.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.