Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Fast Play voor Google Chromecast is uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2016, 9:47 CategorieMediaspelers

Fast Play voor Google Chromecast, en dan in het bijzonder de mogelijkheid waarmee video’s alvast gebufferd kunnen worden, is uitgesteld door Google. De feature werd eind 2015 samen met de nieuwe Chromecast-modellen aangekondigd.

Fast Play voor Google Chromecast is uitgesteld

Vorig jaar werden niet alleen de nieuwe Chromecast-modellen aangekondigd, ook de feature Fast Play werd toen onthuld. Dat is een feature die beschikt over een algoritme, die kan bedenken wat het volgende is dat je wilt zien. De app zorgt ervoor dat die video vast geladen wordt, zodat je daarna minder lang hoeft te wachten wanneer je die video daadwerkelijk aanklikt. Google noemt dat onderdeel van Fast Play Content Prediction. Die laatstgenoemde mogelijkheid is nog niet gelanceerd, omdat die simpelweg nog niet klaar is.

Daarom heeft Google de mogelijkheid uitgesteld. Tot wanneer is echter nog niet bekend, maar Google heeft verzekerd dat de lancering dit jaar nog plaatsvindt. De zoekmachinegigant heeft eerder al succesvolle tests gedaan in combinatie met de Netflix-app, maar kwam dus nog wat problemen tegen die een prettige gebruikerservaring in de weg staan. Momenteel worden er daarom nog veranderingen doorgevoerd aan de api en het framework van de dienst. Aanvankelijk moest Fast Play ‘vroeg in 2016’ worden gelanceerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.