Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deze Pioneer en Onkyo versterkers en receivers krijgen DTS:X

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 11:04 CategorieReceivers

Pioneer en Onkyo hebben deze week bekendgemaakt dat bezitters van receivers of versterkers van beide merken eind augustus een gratis firmware-update kunnen verwachten. De update brengt het DTS:X audioformaat naar de modellen, waardoor een intensere audiobeleving gecreëerd kan worden.

We wisten al dat diverse Onkyo- en Pioneer-modellen een update voor DTS:X zouden krijgen maar de bedrijven hebben deze week de complete lijst bekendgemaakt. Onderstaande receivers en versterkers krijgen op 31 augustus een gratis update waarmee ondersteuning voor het audioformaat wordt toegevoegd.

Onkyo

2015 modellen:

 • TX-NR646
 • TX-NR747
 • TX-RZ800
 • TX-RZ900
 • Integra DTR-30.7
 • Integra DTR-40.7
 • Integra DTR-50.7
 • Integra DTR-60.7
 • Integra DHC-60.7

2016 modellen:

 • TX-NR555
 • TX-NR656
 • TX-NR757
 • TX-RZ710
 • TX-RZ810
 • HT-R695
 • HT-S7805
 • Integra DRX-2
 • Integra DRX-3
 • Integra DRX-4
 • Integra DRX-5

Pioneer

2015 modellen:

 • SC-LX59
 • SC-LX79
 • SC-LX89

2016 modellen:

 • SC-LX501
 • VSX-1131

DTS:X

DTS:X biedt een nieuwe ervaring in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend mogelijk weer te geven, zodat de soundstage voor rijker klinkt. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden – voor, achter, boven en naast het publiek – waardoor geluidsontwerpers de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren.

 • Delen:

Reacties

 1. frans
  26 juli, 2016 om 9:44

  De VSX 930 van pioneer model 2016 staat er niet bij krijgen we nu ook het zelfde met recivers als met mobieltjes lang wachten voor een update. Als ze het doen doe het dan ook voor alle modellen waar het op mogelijk is.

 2. Frans
  10 februari, 2017 om 23:52

  Toen ik deze kocht stond er op dat er een update komt voor deze recivers vsx 930 voor dts x ik heb nog steeds niets gezien van pioneer wel weer hele slechte info en ook geen reclame dus koop geen pioneer meer op deze manier je word bedankt pioneer ik vind een hele slechte zaak om niets te laten weten heb ook nog een email gestuurd geen reaktie van pioneer wel kopen en er geld aan uitgeven en geen of nooit de update voor dts x.
  Je koopt toch wel een product met dit aanbod als ik dit hadden geweten hadden ik hem nooit gekocht zo word je dus weer opgelicht door pioneer. Ja hier ben ik wel heel boos om slechte zaak van pioneer mensen koop maar een ander merk en geen pioneer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.