De Hear0 is een draadloze speaker in een tennisbal

07 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
Hear0

Draadloze speakers komen in allerlei soorten en maten maar een draadloze speaker in een tennisbal is ook voor ons compleet nieuw. Op Kickstarter is er echter een te vinden.

Richard Moss bedacht zich dat er heel wat gepensioneerde tennisballen rondzwerven en vond een nieuw doel voor deze ballen. Hij heeft het namelijk voor elkaar gekregen een speaker in een tennisbal te bouwen. Volgens de beste man komen de ballen zelfs de audiokwaliteit ten goede aangezien ze ‘zeer geschikt zijn’ als hifi-apparatuur.

Deze draagbare en duurzame speaker beschikt over een knop aan de onderzijde waarmee het geheel aan- of uitgezet kan worden en waarmee je de speaker dankzij bluetooth kunt koppelen met een smartphone of tablet. De bal komt met een dock waarmee de speaker opgeladen kan worden en met een vole batterij en het volume op 70 procent biedt het apparaat een gebruiksduur van 5 uur. De speciaal ontwikkelde Fibonacci-grill moet het geluid verder optimaliseren.

Op Kickstarter wordt een investering van 40.000 Britse ponden gezocht en daarvan is inmiddels ruim 8.000 pond binnengehaald. Wil je zelf een speaker veiligstellen dan kun je er voor 50 pond een reserveren.

Reacties (0)