Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #57

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende thriller John Wick.

John Wick

Als de zoon van een gangster zijn auto steelt en zijn hond vermoordt, pakt de onverschrokken ex-huurmoordenaar John Wick uit wraak de hele maffia aan. En dat terwijl de beste man eigenlijk gestopt was met het beroep, toen hij verliefd raakte op zijn vrouw die al eerder kwam de overlijden. De hond die werd vermoord was het laatste cadeau van zijn vrouw aan hem, met het idee dat hij niet alleen hoefde te zijn in het leven. Degene die de aanslag pleegde, blijkt de zoon te zijn van zijn oude werkgever.

BoJack Horseman (seizoen drie)

BoJack Horseman heeft inmiddels zijn derde seizoen gekregen. Na de rampzalige gebeurtenissen uit het tweede seizoen kunnen we nu eindelijk zien hoe BoJack, die half paard en half mens is, zich nu weer in de problemen werkt. De beste manpaard is namelijk niet in staat normaal te kunnen reageren op situaties en dat zorgt ervoor dat hij zichzelf vaak in problemen werkt, terwijl die er eigenlijk niet waren. Zo weet hij een oefening voor een huwelijk te verpesten, komt hij in een onderwaterwereld terecht en zet hij wederom zijn carrière op het spel.

Kung Fu Panda – Geheimen van de Rol

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de Kung Fu Panda, dan hebben we deze week goed nieuws: er staat een korte film, met de subtitel Geheimen van de Rol (Secrets of the Scroll) op Netflix. Deze korte film werd in januari uitgebracht en dient (diende) als voorafje voor Kung Fu Panda 3. Je zult dus geen nieuwe personage leren kennen, maar krijg meer van hetzelfde. Het lot brengt vijf totaal verschillende dieren samen. Ze komen erachter dat de combinatie van hun verschillende stijlen van kungfu als team het perfecte wapen vormt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.