Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #56

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende serie Stranger Things.

Stranger Things

Eigenlijk staat deze serie er al een week op, maar vorige week hebben we hem gemist: Stranger Things. Dit is een nieuwe Netflix Original-serie waarin vreemde dingen gebeuren. Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Om een goede indruk te krijgen van deze serie, kun je hieronder de eerste acht minuten bekijken. Als je daarna nog niet bent overtuigd, dan is het niets voor je. Wel overtuigd? Snel kijken dan.

South Park: Bigger, Longer & Uncut

De serie South Park staat niet bekend om zijn subtiele humor. Toen de film van de serie in 1999 werd uitgebracht, stond de serie op een hoogtepunt; Bigger, Longer & Uncut ging nog even over het succes van de serie heen door flink uit te pakken met grove grappen, lullige liedjes en nog veel meer. De rode draad van deze film (ja, er zit nog een verhaal in ook) gaat over de strijd tussen Canada en Amerika – Amerikanen vinden namelijk dat de Canadezen de jeugd van Amerika verpest met hun lage humor en grappen ten koste van andere mensen.

American History X

Een neonazi komt in de gevangenis voor moord. Als hij eruitkomt heeft hij zijn leven gebeterd, maar kan hij voorkomen dat zijn jongere broer in zijn voetsporen treedt? American History X gaat over racisme, een strijd die vandaag de dag nog steeds wordt gestreden in grote delen van de wereld. Het is een gewelddadige film met harde thema’s, maar wel een goede film waarin we allemaal kunnen zien dat we liever niet in zo’n wereld leven. De onderstaande trailer geeft een goed beeld van de film, maar laat enkele stukken nog achterwege…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.