Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #55

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende film Fury met Brad Pitt in de hoofdrol.

Fury

Het is 1945, de Tweede Wereldoorlog loopt bijna op z’n eind. Dat is de periode waarin de film Fury zich afspeelt. We maken kennis met de sergant Don ‘Wardaddy’ Collier, die de leiding heeft over een groep ervaren soldaten. Ze overleven een harde aanval van de Nazi’s, maar moeten het voortaan doen zonder hun vriend en artillerist doen, aangezien die is doodgegaan in de aanval. Voor hem in de plaatst verschijnt de onervaren Norman Ellison, die door het team, Boyd ‘Bible’ Swan, Trini ‘Gordo’ Garcia en Grady ‘Coon-Ass’ Travis, snel opgroeit.

Masters of Sex (drie seizoenen)

Masters of Sex speelt zich af in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw en vertelt het verhaal van Dr. William Masters en Virginia Johnson. De serie is gebaseerd op de biografie van van Thomas Maier en sommige situaties in de serie zijn dan ook gebaseerd op waargebeurde feiten. Gelukkig is het geen gortdroge serie, omdat de makers er genoeg kleurrijke personages bij hebben verzonnen en de verhalen ook andere richtingen laten opgaan dan de schrijver daadwerkelijk geportretteerd heeft. Eén van de beste televisieseries van 2013.

Mateo

Naast een hoop films en series, biedt Netflix ook documentaires aan op zijn videostreamingdienst. Zoals de docu Mateo. In de gevangenis ontdekt de blanke Matthew zijn talent voor Mexicaanse volksmuziek. Na zijn vrijlating gaat hij naar Cuba om zijn droom na te jagen. En dat levert mooie plaatjes op. Niet in de laatste plaats omdat verschillende mensen en culturen samenkomen, maar ook omdat muziek een bindende factor in het leven kan zijn die laat zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt – als je maar doet waar je passie ligt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.