Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #54

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vierde seizoen van American Horror Story.

American Horror Story (vier seizoenen)

Het eerste seizoen was sterk, de tweede ging daar nog even overheen en het derde seizoen zakte een klein beetje in elkaar – maar het vierde seizoen belooft wederom een hoop eng spektakel, met de inmiddels oude garde in een compleet nieuw verhaal. Ook zijn er nieuwe acteurs aan het ensemble toegevoegd, zoals niemand minder dan Lady Gaga. Het verhaal speelt zich af in 1952 in Florida, waar de Duitse expat Elsa Mars (Jessica Lange) een van Amerika’s laatste freakshows tracht overeind te houden. Met een hoop gedoe, natuurlijk.

Hannibal (drie seizoenen)

Mogelijk ken je de naam Hannibal Lector van een aantal horrorfilms die in de afgelopen jaar zijn uitgebracht. Op basis van dit personage en zijn verhalen is ook een serie gemaakt, waarvan de eerste twee seizoenen nu op Netflix staan. Zoals je kunt verwachten is Hannibal een psychologische horror- en thrillerserie, die niet bedoeld is voor jonge kijkers of de mensen die gruwelen van horror in het algemeen. Bovendien gaat de serie ook verder dan de films ooit gingen – wees dus gewaarschuwd voordat je aan deze serie begint.

Jim Jeffries: Freedumb (2016)

De stand-up comedian Jim Jeffries staat niet bekend om zijn subtiele grappen. Hij is luidkeels, grof en vaak kort door de bocht, maar dat kan juist ook een verademing zijn. Kijkende naar zijn vorige (succesvolle) show en de onderstaande trailer, weet je in elk geval dat je een hoop grof taalgebruik mag verwachten met grappen die nog wel eens in het verkeerde keelgat kunnen vallen. Alleen al wanneer je kijkt naar de titel van de comedyspecial dan weet je dat het een droog optreden vol zwarte humor wordt – maar kijk eerst vooral de trailer of je het wat vindt.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.