Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #53

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van Marco Polo.

Marco Polo (twee seizoenen)

Mocht je nog niet bij zijn met het eerste seizoen van Marco Polo, ga dat dan eerst maar eens kijken. Deze serie wordt ook wel eens omschreven als Netflix’ poging tot Game of Thrones; of dat de videostreamingdienst is gelukt, dat mag je zelf bepalen. De serie is in elk geval populaire genoeg voor een tweede seizoen, dat sinds vanochtend negen uur te zien is op de dienst. Er is langer dan gebruikelijk gewerkt aan seizoen twee, waardoor Netflix eerder al een film had uitgebracht in de jonge franchise, genaamd Marco Polo: One Hundred Eyes.

Penny Dreadful (drie seizoenen)

Heb je dit weekend trek in een stevige binge watch? En ben je niet vies van een hoop drama, een beetje horror en flink wat opbouw in het verhaal, met acteurs als Eva Green en Timothy Dalton? Dan kunnen we de serie Penny Dreadful van harte aanbevelen. Het derde seizoen staat nu compleet op Netflix. De serie speelt zich af in een Victoriaanse Londen en presenteert een hoop bekende, fictieve bovennatuurlijke wezens die je kent uit andere films en boeken. Vorige week kwam overigens naar buiten dat het derde seizoen meteen de laatste is.

Gilmore Girls (zeven seizoenen)

Vanaf vandaag is het mogelijk alle zeven seizoenen van Gilmore Girls te bekijken op Netflix, de serie die tussen 2000 en 2007 ontzettend populair bleek te zijn. Mocht je alles al gezien hebben, geen nood: later dit jaar verschijnen er vier nieuwe afleveringen van elk anderhalf uur op de videostreamingdienst, waardoor je toch nog een vervolg krijgt (in een ietwat andere vorm dan gebruikelijk). Was je altijd al benieuwd naar de serie en heb je hem nooit eerder gevolgd, dan heb je nu de kans alle afleveringen achter elkaar te bekijken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.