Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert draagbare GS1 projector

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 11:41 CategorieProjectors

BenQ presenteert op de IFA Preview Events de GS1, een kleine draagbare LED-projector die met zijn compacte afmetingen op een handpalm past en inclusief accu 1 kg weegt (gewicht beamer 570g).

De nieuwe projector met 300 ANSI lumen is uitgerust met de meest energie-efficiënte LED-projectietechnologie en biedt met een HD-ready resolutie en een contrastratio van 100.000:1 tot 20.000 uur projecties. De stootvaste beschermhoes in trendy kleuren beschermt het apparaat ook tegen spatwater. De BenQ GS1 is inclusief accu en draagkoffer vanaf augustus verkrijgbaar voor een prijs van 719 euro.

De BenQ GS1 is ontworpen als familiebeamer en is daarom eenvoudig in te stellen – alles vindt plaats via plug & play. De beamer heeft een handzaam formaat van 13,9 x 14,6 cm en een accuduur van 3 uur. Afhankelijk van de toepassing en de locatie zijn vijf weergavemodi beschikbaar (Bright, Vivid, Camping, Movie en Office). De GS1 is ook geschikt als short-throw projector. Op één meter afstand van het projectievlak is het beeld scherp met een diagonaal van 60 inch/152,4 cm. De Keystone-functie corrigeert automatisch trapeziumvormige beelden, indien de mini-projector niet helemaal 100% loodrecht ten opzichte van het projectievlak staat.

BenQ-GS1-2

Video’s of foto’s kunnen worden afgespeeld vanaf een USB-stick of micro SD-kaart. Het is nog makkelijker met de Share Screen app op een smartphone – iOS 9 en Android 4.4/5.0 worden ondersteund. Zo kunnen video’s zonder ingewikkelde installaties vanaf het internet worden getoond of eigen foto’s of video’s met vrienden worden gedeeld. De GS1 streamt het bijpassende geluid via Bluetooth 4.0 naar een willekeurige Bluetooth-speaker.

De stootvaste beschermhoes is verkrijgbaar in de kleuren blauw en oranje en biedt ook bescherming tegen spatwater. Daarnaast produceert de GS1 nauwelijks warmte dankzij de LED-lichtbron. Bovendien kan de projector met de aan/uit-knop direct worden in- en uitgeschakeld. En met de snelle koelfunctie “Off & Go” kan de beamer na gebruik direct weer worden opgeborgen. Een hardschalige koffer waarin de GS1 veilig kan worden vervoerd, maakt het robuuste entertainmentpakket af.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.