Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apps van Tidal ontvangen Chromecast-ondersteuning

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 9:50 CategorieStreamingdiensten

De apps van Tidal, een muziekstreamingdienst, hebben dit weekend een update gekregen die ondersteuning voor Google Chromecast toevoegt. Je kunt de update nu downloaden voor zowel Android als iOS.

Download de update voor de apps van Tidal

De apps van muziekstreamingdienst Tidal, beschikbaar voor Android en iOS, hebben dit weekend een update ontvangen. De update brengt en enorm handige feature met zich mee, namelijk ondersteuning voor Google Cast en Google Chromecast. Daardoor is het vanaf nu mogelijk de muziek via de dienst te streamen naar Google Cast-producten, zoals ondersteunende speakers, de Google Chromecast, Android TV en Chromecast Audio. Hoe meer ondersteuning wordt ingebouwd, hoe beter natuurlijk, dus dit is welkome update.

Ondertussen leeft de gedachte nog dat Apple muziek- en videostreamingdienst Tidal wil overnemen. Beide bedrijven zouden daarover momenteel in gesprek zijn, aldus The Wall Street Journal, maar die gesprekken hoeven niet per se vruchtbaar te zijn. Apple zou namelijk interesse hebben getoond in de dienst, omdat die nou eenmaal nauwe banden heeft met populaire artiesten zoals Beyoncé en Kanye West (omdat ze mede-eigenaar zijn) en dat zou betekenen dat Apple mogelijk exclusieve muziekstreamingdeals kan sluiten na de aankoop.

Je kunt de update nu elk moment verwachten. De apps vind je hieronder.

  • Tidal
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.