Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

2TB Xbox One S vanaf 2 augustus verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 15:32 CategorieGaming

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de Xbox One S vanaf 2 augustus verkrijgbaar is. Pre-orders zullen vanaf die dag ook geleverd worden. Echter, de beschikbaarheid van de launch edition van de 2TB Xbox One S-console is gelimiteerd, dus je moet er snel bij zijn.

Xbox One S vanaf 2 augustus te koop

Vorige maand heeft Microsoft een nieuw lid van de Xbox One-familie aangekondigd, de Xbox One S. Vandaag kondigt het bedrijf aan dat de 2TB Xbox One S launch edition vanaf 2 augustus verkrijgbaar zal zijn in de winkels. Pre-orders zullen dan ook vanaf 2 augustus geleverd worden. Echter, de beschikbaarheid van de launch edition van de 2TB Xbox One S-console is gelimiteerd.  De nieuwe Xbox One is veertig procent kleiner dan de originele Xbox One en bevat een ingebouwde voeding. Lees hier meer over de verschillen tussen de One en de One S.

Naast het frisse, nieuwe design, is de Xbox One S de eerste en enige console (op dat moment) die het mogelijk maakt om Blu-ray-films en videostreams in 4K Ultra HD met high dynamic range (hdr) te bekijken. Dat houdt in dat films, series en games er beter uit komen te zien, dankzij een hogere contrastratio tussen licht en donker.  De console wordt geleverd met de nieuwe Xbox One S Draadloze Controller. Deze heeft nu grip met verbeterde textuur, versterkt Xbox Wireless signaal en toegevoegde nluetooth support.

De controller kan daarnaast ook los gekocht worden en zal vanaf 2 augustus verkrijgbaar zijn. Alle Xbox One-games, -accessoires en Xbox Live-diensten zullen werken op de nieuwe Xbox.  Naast de gelimiteerde 2TB Xbox One S, verschijnen er ook twee Xbox One S-consoles met een 1TB en 500GB harde schijf. Meer details over de releasedata van deze twee consoles, zullen binnenkort worden bekendgemaakt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.