Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Play Anywhere: games spelen op Xbox One en Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 19:15 CategorieGaming

Microsoft heeft Xbox Play Anywhere aangekondigd. Dit is een groep games die je op Xbox One en Windows 10 kunt spelen, met slechts één aankoop. Dat betekent dat je games dus niet voor twee platformen hoeft te kopen wanneer je ze ook op het andere platform wil hebben.

Lees hier alles over de aankondiging van de Xbox One S.

Lees hier alles over Project Scorpio: ‘de krachtigste console ooit gemaakt’

Dit is Xbox Play Anywhere: één keer kopen, twee keer spelen

Microsoft heeft een nieuw initiatief aangekondigd waarmee het bedrijf wil zorgen voor meer cohesie tussen Windows 10 en Xbox One: Xbox Play Anywhere. Met dit programma hoef je een geselecteerd aantal games slechts één keer te kopen voor beide platformen; koop je de Xbox One-versie, dan kun je hem ook op Windows 10 spelen en andersom. Je achievements, savegames en alle andere belangrijke informatie worden ook van platform naar platform meegenomen, waardoor je dus echt overal kunt gamen in de savegame die je wil.

Microsoft kondigt aan dat in elk geval de games die zijn eigen ontwikkelhuis uitbrengt crossbuy zullen worden. Het gaat hier dus om de zogenoemde first-party titels. Later worden er ook meer games van andere ontwikkelaars uitgebracht onder dit programma, maar voorlopig kun je in elk geval rekenen op de volgende titels.

  • Forza Horizon 3
  • Gears of War 4
  • Halo Wars 2
  • ReCore
  • Scalebound
  • Sea of Thieves
  • State of Decay 2
  • We Happy Few  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.