Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One Slim mogelijk al te zien op afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 8:20 CategorieGaming

Vlak voor de mogelijke aankondiging van de Xbox One Slim, is de nieuwe console al gespot. Die wordt veertig procent kleiner en ondersteunt 4K Ultra HD. Ook krijgen de gamers die voor deze console kiezen direct beschikken over 2TB aan interne opslagruimte.

Is dit de Xbox One Slim?

Vanavond is er de E3-presentatie van Microsoft. De E3 is een grote en bekende gamebeurs in de Verenigde Staten, waar veel consolefabrikanten, speluitgevers en spelontwikkelaars aanwezig zijn om de nieuwste producten te tonen aan pers en publiek. Eén van de meest hardnekkige geruchten op het gebied van hardware, is dat Microsoft een nieuwe Xbox One zou uitbrengen. Eén van de nieuwe modellen zou een kleinere variant moeten zijn, die meer opslagruimte en ondersteuning voor 4K Ultra HD aanbiedt – en dus gericht op de toekomst.

xbox-one-slim-lek-groot

Het gaat om de Xbox One die je hierboven op de gelekte afbeelding ziet staan. Deze spelcomputer stond al heel even op de website van Microsoft, maar is nu natuurlijk niet meer te vinden. De interne opslagruimte bedraagt 2TB. Daarnaast zou er een gestreamlinede controller worden uitgebracht, maar daarover is verder nog niets bekend. Phil Spencer, hoofd van de Xbox-afdeling, heeft enkel in een interview aangegeven dat dit ‘één van de meest speciale E3-presentaties zal zijn’ van het bedrijf. Vanavond om half zeven is de presentatie te zien op je Xbox.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.