Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Live krijgt een nieuwe feature, genaamd Clubs

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 19:34 CategorieGaming

Microsoft heeft een nieuwe feature aangekondigd voor Xbox Live. Deze nieuwe feature heet Clubs en dient als een verzamelplek voor jou en je vrienden. Deze functie wordt later ook uitgebracht als een Android- en iOS-applicatie.

Lees hier alles over de aankondiging van de Xbox One S.

Lees hier alles over Project Scorpio: ‘de krachtigste console ooit gemaakt’

Nieuwe feature voor Xbox Live aangekondigd: Clubs

Later dit jaar introduceert Microsoft een nieuwe feature voor Xbox Live, genaamd Clubs. Clubs is een functie voor jou en je vrienden, waar jullie in kunnen rondhangen – los van een game. Het bedrijf vergelijkt de feature met ‘clans en guilds voor mmo’s: je kunt er ook in komen wanneer je even niet wil gamen, maar wel met je vrienden wil hangen. Het idee achter Clubs is dat een moderator, de baas van een groep, eisen kan stellen aan die club, waardoor je ineens in contact kan komen met de mensen met wie je wíl spelen.

Bijvoorbeeld mensen die graag steden bouwen in Minecraft of écht heel goed zijn in Destiny. Je kunt ook andere mensen rechten geven, vrienden uitnodigen en vervelende gamers weer er uit schoppen. Ook kun je instellen dat je bijvoorbeeld alleen volwassenen wil of dat er niet gescholden mag worden. Daarnaast zal er, naast de Xbox- en Windows 10-versies, ook apps voor Android en iOS gaan verschijnen, zodat je altijd naar je favoriete Clubs kunt gaan. De verwachting is dat we in oktober met deze nieuwe feature voor Xbox Live kunnen spelen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.