Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox Anniversary Update verschijnt op 2 augustus

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 16:35 CategorieGaming

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Xbox Anniversary Update vanaf 2 augustus te downloaden is naar Xbox One, in de vorm van een gratis download. De nieuwe software moet de Xbox en pc dichter bij elkaar brengen.

Xbox Anniversary Update verschijnt op 2 augustus

Het duurt nu niet lang meer voordat je zelf ook aan de slag kunt gaan met de Xbox Anniversary Update, waar je hier onze bevindingen over leest. Microsoft wil de Xbox en pc veel meer samenbrengen met deze update en zoals het er nu naar uitziet, gaat dat goed lukken. Vandaag is bekendgemaakt dat de Xbox Anniversary Update vanaf 2 augustus te downloaden zal zijn voor je Xbox One-console. De update is gratis en voegt een hoop nieuwe onderdelen toe, waaronder Play Xbox Anywhere, Cortana en een nieuwe winkel.

Daarnaast zullen er een hoop andere dingen worden aangepast. Zo is de interface straks weer te bedienen met je stem, wanneer je de Kinect-camera hebt aangesloten (mocht je van plan zijn de Xbox One S aan te schaffen, dan is het goed om te weten dat je een extra kabel nodig hebt om de camera aan te kunnen sluiten op de console). Ook hebben een hoop onderdelen een verbeterde interface meegekregen, waar snelheid duidelijk centraal staat. Ook heb je veel meer controle over hetgeen dat wordt gedeeld via het Xbox Live-netwerk.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.