Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update voor Nvidia Shield Android TV rolt nu uit

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2016, 17:40 CategorieGaming

Fabrikant Nvidia heeft bekendgemaakt dat de aangekondigde update voor de Nvidia Shield Android TV vanaf nu wordt uitgerold en dus elk moment aankomt. Deze update moet een aantal broodnodige features met zich meebrengen, zoals ondersteuning voor HDR-video’s binnen de Netflix-app.

Update voor Nvidia Shield Android TV rolt nu uit

Vanaf vandaag wordt er een grote en belangrijke update uitgerold voor de Nvidia Shield Android TV. Deze update werd onlangs nog aangekondigd en brengt nu de beloofde features, zoals ondersteuning voor HDR-video’s binnen de Netflix-app, met zich mee. Daarnaast kunnen ook YouTube-video’s eindelijk in 4K en zestig frames per seconde worden afgespeeld. Ook brengt Nvidia HDR-ondersteuning voor de GameStream-applicatie, waarmee het mogelijk is pc-games te streamen van je computer naar de settopbox.

Google heeft overigens bekendgemaakt dat er ook een hoop content van grote netwerken en zenders naar Android TV komt, evenals picture-in-picture-video. Overigens brengt de update ook de Plex-mediaserver met zich mee. Daarmee kun je het apparaat dus gebruiken als server voor in huis. Ook kun je de bestanden, die direct staan opgeslagen op de spelcomputer annex mediaspeler, afspelen op de Shield zelf. Als laatste is ondersteuning voor Dolby Atmos toegevoegd en is het universele zoeken uitgebreid met apps zoals Netflix en YouTube.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.