Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

T-Mobile lanceert tv-dienst zonder ontvanger: Knippr

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 22:43 CategorieDigitale tv

T-Mobile heeft vandaag een nieuwe tv-dienst gelanceerd waarbij het niet meer nodig is een ontvanger, decoder of settopbox aan te sluiten. Alles dat je nodig hebt is een internetverbinding en vervolgens kun je zelf je zenderpakket samenstellen.

De nieuwe dienst van T-Mobile heeft de naam Knippr meegekregen en maakt puur en alleen gebruik van je internetverbinding. Je hebt dus geen kastje meer bij je tv staan en kunt de zenders via een computer, tablet of smartphone bekijken. Wil je tv-programma’s op tv bekijken dan zul je ze moeten streamen.

Het streamen gebeurt via Chromecast (Google Cast) of Apple AirPlay, maar op dit moment ondersteunen de iOS en Android apps van de dienst de streamingstandaarden nog niet. Dit wordt volgens T-Mobile later toegevoegd. Je kunt tv kijken middels een vasteof mobiele internetverbinding en er is geen abonnement van T-Mobile voor de internetverbinding vereist.

Het basispakket bestaat uit de zenders van de NPO, RTL en SBS, plus de keuze uit een beperkt aantal zenders. Hiervoor betaal je 10,99 euro per maand. Extra zenders kunnen voor prijzen rond de euro aan je abonnement toegevoegd worden. Je betaalt per maand en kunt ook per maand opzeggen. T-Mobile wil met de dienst inspelen op de nieuwe manier van tv kijken; via je smartphone of tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.