Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify heeft 100 miljoen actieve gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2016, 14:17 CategorieStreamingdiensten

De muziekstreamingdienst Spotify heeft bekendgemaakt dat er momenteel honderd miljoen actieve gebruikers zijn op de populaire streamingdienst. De laatste keer dat een dergelijk cijfer naar buiten werd gebracht, stond de teller nog op 75 miljoen.

100 miljoen actieve gebruikers voor Spotify

De muziekstreamingdienst Spotify heeft bekendgemaakt dat er momenteel honderd miljoen actieve gebruikers zijn op de populaire streamingdienst. De laatste keer dat een dergelijk cijfer naar buiten werd gebracht, stond de teller nog op 75 miljoen. Helaas is niet bekendgemaakt of het aantal betalende abonnees ook is toegenomen. Meestal wanneer de dienst cijfers vrijgeeft, komen er cijfers vrij over zowel de actieve gebruikers als de betalende abonnees, maar dat is nu dus niet het geval. Desondanks is een groei van 25 miljoen goed te noemen.

Waar de groei vandaan komt, heeft het bedrijf ook niet laten weten. Eerder introduceerde Spotify een nieuwe prijs voor het familieabonnement van de muziekstreamingdienst. Voortaan kost dit abonnement 14,99 euro per maand, wat evenveel is als bij bijvoorbeeld Apple Music. Daarnaast is de app van de dienst voortaan ook te gebruiken op Android TV en kwam ook eerder al naar buiten dat de muziekstreamingdienst sneller is gaan groeien sinds de introductie van Apple Music, wat toch direct al werd gezien als een grote concurrent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.