Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Speakers van Ultimate Ears ondersteunen Siri en Google Now

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 10:35 CategorieLuidsprekers

Twee speakers van Ultimate Ears, de Boom 2 en de Megaboom, bieden nu ondersteuning aan voor de digitale spraakassistenten Siri en Google Now. De commando’s geef je via een smartphone die je middels bluetooth aan de speakers hebt gekoppeld.

Google Now en Siri voor speakers van Ultimate Ears

Twee speakers van Ultimate Ears hebben een toevoeging gekregen: ondersteuning voor de digitale assistenten Siri (van Apple) en Google Now (van Google). Je hoeft daarvoor enkel een software-update voor te downloaden. Heb je dat gedaan, dan is het mogelijk de bluetooth-knop ingedrukt te houden, waarna de prompt verschijnt voor het geven van een spraakopdracht. De spraakopdracht wordt via de gekoppelde smartphone gehoord en verwerkt; je kunt muziek afspelen die lokaal staat opgeslagen of via Spotify, Apple Music Google Play Music.

Het is een simpele feature die de gebruiksvriendelijkheid van de speakers ten goede komt. Beide speakers zijn namelijk ook nog eens spatwaterdicht, waardoor je ze mee kunt nemen naar het strand of het zwembad en kunt bedienen met je natte vingers, bijvoorbeeld. Tevens kunnen andere mensen ook sneller nieuwe muziek opzetten. Daarnaast is het zo dat je alles kunt doen met Siri en Google Now wat je normaal ook met je smartphone kunt, dus je kunt ook berichten verzenden, vragen hoe warm het is of de navigatie op je slimme telefoon activeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.