Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Slanke Marantz NR1607 receiver te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 10:45 CategorieReceivers

Marantz heeft begin dit jaar een nieuwe slanke av-receiver aangekondigd. De fabrikant brengt de NR1607 voor diegenen met beperkte ruimte maar hoge verwachtingen op de markt. De receiver kan inmiddels bij diverse winkels gekocht worden voor een adviesprijs van 799 euro. Je kunt kiezen uit een zwarte en een zilver-gouden variant.

Marantz NR1607

De Marantz NR1607 is een volwaardige av-receiver in een compact formaat. Het apparaat versterkt 7 kanalen en beschikt over nagenoeg alles dat je van een moderne receiver mag verwachten. Zo heb je onder meer toegang tot WiFi en Bluetooth, Spotify, diverse internetradiostations en AirPlay. Ook is er ondersteuning voor Dolby Atmos 3d-geluid, hoge resolutie audiobestanden en videocontent in 4K Ultra HD-resolutie.

De NR1607 zal dankzij een firmware-update in de toekomst ook in staat zijn DTS:X-soundtracks te decoderen om helemaal afgestemd te zijn op deze nieuwe wereld van 3D-geluid. Natuurlijk is ook Audyssey MultEQ aanwezig voor een optimale instelling van de receiver en kun je het apparaat bedienen middels de gratis remote-app voor Android en iOS.

Bekijk alle specificaties en features van de Marantz NR1607. • Delen:

Reacties

 1. Pete0603
  07 juni, 2016 om 19:31

  Mooi ding!

  Zag de voorganger al zakken tot 479. En die was al Atmos+ dtsX en neural voorbereid.

 2. frans
  07 juni, 2016 om 21:20

  Ik had Marantz jaren ben nu over op pioneer top apperaat

  • Pete0603
   08 juni, 2016 om 9:26

   Heb zelf sinds anderhalf jaar ook Pioneer. Receiver en blu ray. Zeer tevreden. Prijs bij MM was lachwekkend laag. Kocht hem eigenlijk alleen voor de HDMI en dts/Dolby he decoders.

   Betaalde totaal 448€. Verwachtte er niet teveel, maar presteert goed. Vermogen bij de slimlines is minder, maar kan redelijk worden gecompenseerd door de cross van de sub iets hoger te zetten.

   Zit nu dus alvast te kijken naar een slimline met atmos/X/neural. Merk maakt niet zoveel uit, maar word zo te zien Pioneer, Yamaha of Marantz. Zit eigenlijk te wachten op Pioneer, ik hoop dat er ee opvolger voor de 510 komt. LX serie is grandioos, en kocht zelf bijna de LX-78, was bij Smits in de aanbieding voor 998, maar speakers EN woonkamer matchen niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.