Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung demonstreert Smart Hub 2016 in video

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 10:59 CategorieSmart tv's

Samsung heeft een video uitgebracht waarin de begin dit jaar gelanceerde Smart Hub voor de 2016 tv’s getoond wordt. De Koreaanse fabrikant toont onder meer de mogelijkheid om aangesloten apparaten te herkennen en deze vervolgens met de afstandsbediening van de tv te bedienen.

Samsung heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe tv’s voor de Nederlandse markt gelanceerd, waarvan het merendeel inmiddels ook al te koop is. Een groot deel van de tv’s is voorzien van Tizen, het smart tv-platform van de Koreaanse fabrikant. In onderstaande video wordt de vernieuwde Smart Hub gedemonstreerd.

Nieuw is dat de tv de via HDMI aangesloten apparaten kan herkennen. In plaats van de input te benoemen toont Samsung de naam van het apparaat zelf. Daarnaast worden automatisch de codes voor het bedienen van deze apparaten opgehaald waardoor ze met de afstandsbediening van de tv te bedienen zijn.

Ook het uiterlijk van de interface is aangepast. Vanaf nu vindt je alle bronnen (inputs, diensten, tv en apps) terug in één horizontale balk. Op deze manier moet het volgens Samsung eenvoudiger zijn om interessante content te vinden, mede dankzij suggesties die onder de balk verschijnen.

Meer over de tv’s die Samsung dit jaar uitbrengt vind je in het Samsung 2016 lcd led tv overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.