Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation 4 verliest ondersteuning voor Ustream

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 18:08 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat gamers binnenkort een feature zullen missen voor hun PlayStation 4: streamen via Ustream is straks niet meer mogelijk. Daarnaast wordt het bekijken van streams via de applicatie ook niet meer mogelijk.

PlayStation 4 verliest Ustream-applicatie

Mogelijk heb je er niet eens van gehoord met grootmachten als Twitch en YouTube Gaming in de vorm van apps op je spelcomputer, maar de PlayStation 4 beschikt nu nog over Ustream. Ustream is een applicatie waarmee je kunt streamen (je gamesessie uitzenden) en streams mee kunt bekijken (de gamesessie van anderen bekijken), net zoals dat mogelijk is met de eerdergenoemde Twitch en YouTube Gaming. Sony heeft nu bekendgemaakt dat de ondersteuning voor de Ustream-applicatie in z’n geheel gaat verdwijnen.

De consumentenelektronicafabrikant maakt bekend dat die ondersteuning voor PlayStation 4 vanaf 1 augustus zal verdwijnen. Mogelijk iets later of eerder, maar in elk geval rond die tijd. Of het een groot gemis wordt in het gaminglandschap, is momenteel niet vast te stellen; het feit blijft dat Twitch momenteel ongekend populair is en YouTube Gaming hard aan de weg timmert, waardoor het achtergelaten gat waarschijnlijk snel wordt opgevuld. Mocht je ook een PlayStation Vita bezitten, dan moet je het eveneens zonder de support gaan doen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.