Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips demonstreert Ambilux in diverse video’s

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 14:21 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft drie video’s online gezet waarin de nieuwste vorm van Ambilight, genaamd Ambilux, gedemonstreerd wordt. Deze verlichting werkt middels een aantal projectoren aan de achterzijde van de tv, die een beeld op de uur projecteren. Ambilux is de vinden op de Philips 65PUS8901 tv.

Video’s Ambilux

Ambilux is de nieuwste techniek van Philips en kan gezien worden als de opvolger van Ambilight. In plaats van gekleurde led’s rondom het scherm, welke meekleuren met het beeld, wordt de tv bij Ambilux voorzien van projectoren die (een deel van) het beeld op de muur achter de tv projecteren. Ambilux rekt eigenlijk de video op tot de grootte van je muur en moet de kijkervaring verbeteren. Natuurlijk zijn er verschillende modi, van rustige effecten met kleur tot een compleet beeld dat geprojecteerd wordt.

Review Philips 65PUS8901

Onlangs hebben we de Philips 65PUS8901 kunnen testen, met onderstaande als deel van de conclusie;

AmbiLux is echter de blikvanger van dit model en wij zijn er fan van. Als je de ruimte hebt en je de tijd wilt nemen om er aan te wennen dan voegt het daadwerkelijk iets aan de filmervaring toe. Het vergroot je beeld met fraaie effecten, iets dat samen met het 65-inch scherm voor een mooie bioscoopervaring zorgt.

Voor al onze ervaringen, inclusief die van de Ambilux-verlichting, kun je terecht in de Philips 65PUS8901 review.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.