Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo TX-RZ710 en TX-RZ810 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 10:55 CategorieReceivers

Een aantal maanden terug kondigde Onkyo twee nieuwe premium av-receivers voor de Europese markt aan; de TX-RZ710 en TX-RZ810. Beide modellen liggen sinds deze week in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van respectievelijk 949 euro en 1.299 euro. De nieuwe receivers zijn volgende de Japanse fabrikant speciaal ontwikkeld voor een optimale weergave van films en muziek.

Onkyo TX-RZ710 en TX-RZ810

Zowel de TX-RZ710 als de TX-RZ810 is een 7.2-kanaals av-receiver, voorzien van het THX Select 2 Plus-certificaat waarmee de optimale weergave voor films gewaarborgd moet worden. Natuurlijk zijn voor deze weergave ook de codes voor Dolby Atmos en DTS:X aanwezig, al wordt de laatst genoemde later dit jaar met een firmware-update toegevoegd.

Onkyo-TX-RZ810

De TX-RZ-810 komt met een aparte analoge versterking en digitale processingunits, plus deAccuReflex-technologie waarmee object-based surroundformaten (zoals Dolby Atmos) optimaal weergegeven worden. Beide modellen zijn uitgerust met acht hdmi-inputs en twee hdmi-uitgangen.

Alle poorten ondersteunen de doorgifte van 4K-materiaal en bieden ondersteuning voor HDR (high dynamic range), een 4:4:4 kleurbereik en HDCP 2.2. De FireConnect-technologie is aanwezig om audio te streamen richting multiroom speakers in huis die dit ook ondersteunen. Audio kan ook gestreamd worden middels Google Cast, AirPlay, WiFi en Bluetooth.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.