Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuw model van Nexus Player opgedoken bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 9:40 CategorieMediaspelers

Heel even leek het erop dat Google klaar zou zijn met de Nexus Player, maar nu er een nieuw model is opgedoken bij de FCC is mogelijk het tegendeel waar. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat er een nieuw model wordt aangekondigd door Google.

Komt er een nieuwe Nexus Player aan?

Toen de Nexus Player uit de Google Store verdween, leek het er heel even op dat Google klaar zou zijn met de Android TV-mediaspeler. Maar nu is er een nieuwe versie opgedoken bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond die eerste alle hardware met betrekking tot communicatie controleert voordat ze op de markt worden uitgebracht. Nu lijkt het er dus weer op dat Google (samen met Asus?) werkt aan een hardware refresh, eentje die veel op zijn voorganger moet gaan lijken en kleine veranderingen met zich meekrijgt.

Het nieuwe model heeft zelfs hetzelfde FCC id-nummer, wat meestal betekent dat er weinig verandert. Hieronder behandelen we de dingen die wel nieuw zijn voor de Nexus Player.

  • Gemodificeerde antenne-indeling
  • Nieuw stroomcircuit, nieuwe indeling
  • Nieuw RF-circuit, nieuwe indeling
  • Nieuwe componenten (usb, hdmi, aan- en uitknop)

Het is dus mogelijk dat de nieuwe Player een geüpdatete processor zal krijgen, samen met wat andere kleine veranderingen waar je als gebruiker wellicht niet eens zo heel veel van zou kunnen merken. Voor nu is het in elk geval wachten op een officiële aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.