Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone lanceert GO serie flexibele Bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2016, 10:04 CategorieLuidsprekers

De Deense audiofabrikant Libratone kondigt de komst aan van drie draagbare, flexibele bluetooth-speakers; de GO ONE CLICK, de GO ONE STYLE en de GO TOO. De speakers linken met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren.

De GO ONE CLICK is het meest uitgebreide model van de drie. De speaker beschikt over een afneembare rubber beschermrand rondom, waaraan diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of op te hangen. Twee accessoires worden standaard meegeleverd, maar in de toekomst zijn nog meer variaties mogelijk waarmee je de speaker aan alle denkbare oppervlakken kan bevestigen: bijvoorbeeld een haak, zuignap, of klem voor een fietsframe. 

libratone GO ONE CLICK

De ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt. De GO TOO is het kleinere broertje van de ONE. De speaker heeft de vorm van een waterflesje en past daarmee in het zijvak van elke rugzak. Alle drie de GO’s zijn sterk, duurzaam, spatwaterbestendig en produceren een ruimtevullend 360°-geluid.

Alle drie de speakers zijn via de reguliere muziekstreaming-methodes en via de Libratone app te bedienen. Met de app is het mogelijk om twee speakers, ongeacht welk model, via Bluetooth-technologie aan elkaar te linken voor een stereo-opstelling. Middels een toekomstige firmware-update zal het ook mogelijk worden om de GO-speakers te linken aan de multiroom-opstelling van de eerder verschenen Libratone ZIPP en ZIPP Mini.

libratone GO ONE CLICK-2

De GO’s beschikken over Bluetooth 4.1, een 3,5mm aux, ingebouwde speakerphone, opladen met bijgeleverde micro usb-kabel en batterij voor gemiddeld twaalf uur muziek. De speakers zijn beschikbaar in de kleuren Graphite Grey, Cloudy Grey en Caribbean Green. Bovendien zullen in de toekomst meer kleuren en accessoires beschikbaar komen. De ONE CLICK (€199) en ONE STYLE (€179) zijn verkrijgbaar vanaf 7 juli, de TOO (€ 149) vanaf 23 juni. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.