Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG Mosquito Away TV: een tv tegen de muggen

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2016, 10:39 CategorieLcd en led tv's

Heb je ook al zo’n last van de muggen met dit warme weer? Dan is een kaarsje of een lamp niet meer de enige optie. LG heeft namelijk een tv uitgebracht die de muggen weg moet jagen. Ja, je leest het goed; de LG Mosquito Away TV is dé tv voor de warme zomerdagen.

In India komt LG met de Mosquito Away TV. Dit model, met een omgerekende prijs van tussen de 350 en 620 euro, is voorzien van een ultrasonisch apparaat dat, wanneer geactiveerd, een geluid produceert waardoor muggen niet weten hoe snel ze weg moeten vliegen.

Volgens LG kan de technologie geen schade aanrichten aan mens of natuurlijk en bovendien is de technologie getest door de International Institute of Biotechnology and Toxicology (IIBAT). Er is geen onderhoud nodig, de tv gebruikt geen chemicaliën en je hoeft niks bij te vullen. Je hebt simpelweg geen last meer van muggen.

De Mosquito Away TV is speciaal ontwikkeld voor de Indiase markt en moet bijdragen aan een gezonde omgeving in huis. Voorlopig is de tv dan ook alleen daar, in speciale LG Brand Stores, te koop.

  • Delen:

Reacties

  1. Pete0603
    12 juni, 2016 om 1:39

    Misschien werken deze TVs ook tegen een bepaald soort mensen?

    Dan kunnen we die bij de grens neerzetten. Die TVs.

    En ik heb het, uiteraard, over die vervelende drugstoeristen…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.