Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Invites Xbox One Anniversary Update-preview zijn verzonden

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2016, 9:51 CategorieGaming

Mocht je meedoen in het preview-programma van Xbox One, dan kun je wellicht een uitnodiging voor de Anniversary Update verwachten in je inbox. Daarvoor moet je wel een groot aantal punten hebben verzameld, door aan missies en enquêtes mee te doen.

Xbox One Anniversary Update is onderweg

Microsoft is begonnen met het verzenden van uitnodigingen voor de Anniversary Update voor Xbox One. Deze uitnodigingen gaan naar de leden van het preview-programma, die veel hebben meegedaan aan enquêtes en misses via het Preview Dashboard. De nieuwe update zal niet zo stabiel zijn als de versie die je nu hebt draaien (ja, nog instabieler) en ook nog niet álle functies bevatten die in de zomer worden geïntroduceerd, maar geeft je al wel vast een voorproefje van wat je mag verwachten, terwijl Microsoft ondertussen de software blijft testen.

Mocht je een uitnodiging hebben ontvangen, dan kan het nog enkele dagen duren voordat je spelcomputer daadwerkelijk van de nieuwe update is voorzien. Zo ging dat ook toen Microsoft de preview van The New Xbox Experience uitrolde en zo zal het dus nu ook weer gaan. Het is momenteel nog niet duidelijk of de mensen die gebruikmaken van de Dev Mode op Xbox One ook de nieuwste build kunnen ontvangen – deze gebruikers hebben namelijk al een tijdje geen update meer ontvangen. Houd in elk geval je berichtenbox op de Xbox in de gaten. • Delen:

Reacties

 1. De Jos
  02 juni, 2016 om 14:41

  Nog instabieler ?!
  Geef eens een voorbeeld van wat er instabiel is aan de huidige (preview) release ?
  Ben benieuwd 🙂

  • Wesley Akkerman
   02 juni, 2016 om 14:49

   Dat kan. Bij mij sluit de Plex-app zichzelf eens per dag af (als het inmiddels al niet twee keer is), valt de internetverbinding constant weg (geen andere apparaten in huis die daar last van hebben) en krijg ik constant de vraag of een game of app wel van mij is en zo ja, of ik dan de disc in de Xbox wil doen (ook al heb ik op dat moment YouTube aan, bijvoorbeeld). Dus uit ervaring kan ik zeggen dat de build instabiel is, want wanneer ik een normale versie heb geïnstalleerd, dan heb ik hier geen problemen mee.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.